Smiley TV - prozor u svet komunikacija, 

                zabave i edukacije u svakom domu.

    


                     
Korisnički servis: 062/ 802 02 02

Umrežite se i vi sa nama. Proverite da li smo i u vašoj ulici....

Smiley TV – prozor u svet komunikacija, zabave i edukacije u svakom dom

Umrežite se i vi sa nama. Proverite da li smo i u vašoj ulici...
Korisnički servis: 062/ 802 02 02
Smiley TV – prozor u svet komunikacija, zabave i edukacije u svakom domu.
Umrežite se i vi sa nama. Proverite da li smo i u vašoj ulici...
Smiley TV – prozor u svet komunikacija,
zabave i edukacije u svakom domu.
Umrežite se i vi sa nama. Proverite da li smo i u vašoj ulici...

Poštovani korisnici,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će Vaš kablovski operator SMILEY D.O.O. 2020. godine postati deo kompanije SAT-TRAKT DOO iz Bačke Topole.

Kompanija SAT-TRAKT DOO je vodeći operator digitalne kablovske televizije, kablovskog interneta i fiksne telefonije na teritoriji Vojvodine, koji svoju mrežu proširuje i unapređuje već punih 15 godina.

Nakon spajanja mreža, očekuju Vas najbolji informativni, zabavni, sportski, dokumentarni i dečiji programi na više od 240 TV kanala u digitalnom formatu. Pored stranih kanala, od kojih je veliki broj lokalizovan na srpski jezik, očekuje Vas i veliki broj najgledanijih lokalnih, regionalnih i nacionalnih TV kanala na srpskom, mađarskom, slovačkom i rumunskom jeziku.

Osetite vrhunski kvalitet televizije uz kristalno jasnu sliku i savršen ton na više od 60 HD (High definition- visoka rezoucija) televizijskih kanala.

Naši internet paketi su prilagođeni Vašim potrebama i omogućuju Vam surfovanje velikim brzinama po najpovoljnijim cenama.

Sa našom fiksnom telefonijom dobijate besplatno telefoniranje sa svim telefonskim brojevima koji su u ST Cable mreži, 200 besplatnih minuta ka zemljama u Zoni 1 inostranstva, besplatne napredne funkcije poput identifikacije poziva, preusmerenja poziva, skrivanja broja.

Sve naše usluge su povezane u ekonomične DUO, TRIO i HOME pakete koji značajno štede Vaš porodični budžet.

Izuzetno nam je stalo do zadovoljstva naših korisnika i iz tog razloga neprestano razvijamo mehanizme koji će unaprediti uzajamnu komunikaciju.

Pozivom na broj SAT- TRAKT CALL CENTRA 024-4-155-155  možete dobiti sve servisne informacije, prijaviti tehničku smetnju, uložiti primedbu. SAT-TRAKT Call Centar Vam je na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

Unapred hvala na poverenju.
Vaš SAT-TRAKT