Smiley TV - prozor u svet komunikacija, 

                zabave i edukacije u svakom domu.

    


                     
Korisnički servis: 062/ 802 02 02

Umrežite se i vi sa nama. Proverite da li smo i u vašoj ulici....

Smiley TV – prozor u svet komunikacija, zabave i edukacije u svakom dom

Umrežite se i vi sa nama. Proverite da li smo i u vašoj ulici...
Korisnički servis: 062/ 802 02 02
Smiley TV – prozor u svet komunikacija, zabave i edukacije u svakom domu.
Umrežite se i vi sa nama. Proverite da li smo i u vašoj ulici...
Smiley TV – prozor u svet komunikacija,
zabave i edukacije u svakom domu.
Umrežite se i vi sa nama. Proverite da li smo i u vašoj ulici...

Poštovani korisnici,

Od 1. aprila 2021. godine doći će do poskupljenja cene mesečnog održavanja za 110 dinara usled poskupljenja autorskih prava za sve korisnike Smiley TV.

Takođe, od 1. aprila 2021. godine doći će i do uvećanja cena Internet paketa za 400 dinara u Smiley TV mreži.

Poskupljenje će se primenjivati na samostalnu Internet uslugu ili kombinacije ovog i dodatnih servisa.

Cena mesečnog iznajmljivanja drugog i trećeg STB/ CA će biti uvećana sa 90 dinara na 150 dinara.

Cilj nam je da u dolazećem periodu podignemo kvalitet pružanja servisa na najviši mogući nivo na obostrano zadovoljstvo.

Očekuje Vas višestruko poboljšanje kvaliteta televizijskih sadržaja, uvođenje novih TV kanala na srpskom, mađarskom i rumunskom jeziku uz atraktivne prodajne promocije za postojeće i nove korisnike.

Koristimo priliku da korisnike informišemo da će u ponudi uskoro biti štedljivi ST Cable DUO i TRIO paketi sa atraktivnom promocijom.

Detalje oko promotivnih pogodnosti u ST Cable paketima ćete moći pogledati u reklamnom materijalu koji će Vam biti dostavljen u dolazećem periodu.

Na raspolaganju Vam je naš Call Centar na brojevima: 023 650 000 i 062 802 02 02 radnim danima od 8-16h, kao i na broju: 024 4 155 155, svaki dan od 00-24h za podršku i prijavu reklamacija.

Korisnici koji su dobili povećanje mesečnog KDS održavanja i internet paketa, mogu zatražiti raskid ugovora pre isteka perioda na koji je zaključen bez plaćanja troškova u vezi sa raskidom.

Hvala Vam na razumevanju,

Vaš Smiley TV

U Bačkoj Topoli, 1.3.2021. godine

 

 

............................................................................................................................................................................................................................................

Poštovani korisnici,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će Vaš kablovski operator SMILEY D.O.O. 2020. godine postati deo kompanije SAT-TRAKT DOO iz Bačke Topole.

Kompanija SAT-TRAKT DOO je vodeći operator digitalne kablovske televizije, kablovskog interneta i fiksne telefonije na teritoriji Vojvodine, koji svoju mrežu proširuje i unapređuje već punih 15 godina.

Nakon spajanja mreža, očekuju Vas najbolji informativni, zabavni, sportski, dokumentarni i dečiji programi na više od 240 TV kanala u digitalnom formatu. Pored stranih kanala, od kojih je veliki broj lokalizovan na srpski jezik, očekuje Vas i veliki broj najgledanijih lokalnih, regionalnih i nacionalnih TV kanala na srpskom, mađarskom, slovačkom i rumunskom jeziku.

Osetite vrhunski kvalitet televizije uz kristalno jasnu sliku i savršen ton na više od 60 HD (High definition- visoka rezoucija) televizijskih kanala.

Naši internet paketi su prilagođeni Vašim potrebama i omogućuju Vam surfovanje velikim brzinama po najpovoljnijim cenama.

Sa našom fiksnom telefonijom dobijate besplatno telefoniranje sa svim telefonskim brojevima koji su u ST Cable mreži, 200 besplatnih minuta ka zemljama u Zoni 1 inostranstva, besplatne napredne funkcije poput identifikacije poziva, preusmerenja poziva, skrivanja broja.

Sve naše usluge su povezane u ekonomične DUO, TRIO i HOME pakete koji značajno štede Vaš porodični budžet.

Izuzetno nam je stalo do zadovoljstva naših korisnika i iz tog razloga neprestano razvijamo mehanizme koji će unaprediti uzajamnu komunikaciju.

Pozivom na broj SAT- TRAKT CALL CENTRA 024-4-155-155  možete dobiti sve servisne informacije, prijaviti tehničku smetnju, uložiti primedbu. SAT-TRAKT Call Centar Vam je na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

Unapred hvala na poverenju.
Vaš SAT-TRAKT